Fönsterputs Täby

Din fönsterputsare i Täby

Om oss

Hela vår verksamhet genomsyras av ett tänk och detta handlar om att vi ska kunna erbjuda våra kunder en perfekt service till rimliga priser. Det här gör nämligen att vi når vårt mål i form av nöjda och återkommande kunder som i sin tur rekommenderar oss till vänner, bekanta och företag inom samma områden.

Just dessa rekommendationer av nöjda kunder har gjort att vi i dagsläget räknas som ett av Sveriges snabbast växande företag inom städbranschen och att vi – som ett kvitto på detta – också två år i rad fått en utmärkelse vid namn Gasellföretag av tidningen dagens Industri. En utmärkelse som ges till företag som visat prov på snabb tillväxt, oavsett område. Vi är naturligtvis otroligt stolta över den uppmärksamheten och tar utmärkelsen som ett kvitto på att den verksamhet vi driver verkligen gör skillnad i våra kunders dagliga liv och verksamheter.

HemMiljö jobbar alltid med att utbilda våra anställda och få dessa att känna att jobbet både är utmanande, roligt och stimulerande. Att vi – jämfört med våra konkurrenter – har en väldigt låg personalomsättning är ett tecken på att våra nästan 100 yrkesstädare verkligen trivs. De är – tillsammans med våra kunder – ryggraden i vår verksamhet.

Oavsett om du behöver hjälp med en fönsterputs i Täby, en hemstädning i Årsta eller om ditt företag behöver en kompetent firma för er kontorsstädning så kan du lita på att HemMiljö alltid levererar. Vi kan, helt enkelt, sköta all typ av städning. Välkommen att kontakta oss redan idag.