Fönsterputs Täby

Rena fönster på nolltid, nöjd kund-garanti

Om fönsterputsningen

Om fönsterputsningen

Vi på är alltid måna om att ge dig som kund bästa möjliga service när vi kommer och gör en fönsterputsning. Men för att kunna genomföra en fönsterputsning i Täby så snabbt och effektivt som möjligt underlättar det om vi får lite hjälp från dig.

Nej, vi begär förstås inte att du ska stå för verktyg, rengöringsmedel eller liknande – allt sådant har vi med oss själva. Det enda vi egentligen behöver från dig är tillgång till vatten, men det brukar ju aldrig vara något problem.

Info inför putsningen

Däremot är vi tacksamma om vi får så mycket information som möjligt inför fönsterputsningen. Hur bor du, i radhus, lägenhet eller villa? Hur många fönster vill du ha putsade och hur stora är de? Vilken typ av puts är det, tvåsidig eller fyrsidig? Hur sitter fönstren till (kan det behövas stege för att komma åt något/några av fönstren) och har de några specialdetaljer, som till exempel spröjs?

Allt sådant är mycket värdefullt för oss att veta, inte minst för att du som kund ska kunna få precis information som möjligt gällande uppskattad arbetstid och pris. Om det är något du är osäker på är det ingen katastrof om någon uppgift skulle råka bli fel. Våra fönsterputsare är mycket erfarna och kan lösa det mesta på plats. Du kan alltid räkna med ett förstklassigt resultat i slutändan!

Du behöver såklart inte tokstäda inför en fönsterputsning, men lite förberedelser i fönsterområdet uppskattas alltid av våra medarbetare. Det vill säga undanplockning av saker i fönstret, blommor och prydnadsföremål, och så vidare, och nedplockning av gardiner, i de fall det behövs.

Boka din fönsterputsning i Täby nu

Ja, det är väl egentligen du behöver veta inför fönsterputsningen. Nu är det bara att kontakta oss för en bokning, via telefon eller epost.

Effektiv fönsterputs till bra pris