Fönsterputs Täby

Rena fönster på nolltid, nöjd kund-garanti

Om oss

iso-certifikat Städhuset

Vi är en komplett städfirma som erbjuder våra tjänster mot både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, skolor och företag av alla storlekar. Vi tar oss an varje uppdrag med samma inställning: att du som kund ska vara nöjd till 100%. För att du ska bli det så jobbar vi med regelbunden uppföljning och besiktning av utförda arbeten.

Våra anställda är utbildade på en högre nivå än vad som är normalt inom branschen och det gör att varje jobb kan ske effektivt, till rimliga priser och med ett högkvalitativt resultat som följd. Vi har en låg personalomsättning och det tar vi som ett tecken på att vi gör rätt. Trivs man på arbetet så gör man också ett bättre jobb. Vår personalstyrka är vår största tillgång!

Vi jobbar aktivt med att bidra till en bättre värld och en bättre miljö. Vi jobbar därför med microfiberprodukter i en större utsträckning än vad andra företag inom branschen gör. Det går att få skinande rent även utan starka kemikalier och miljöfarliga, starka rengöringsmedel. Vi vill ta ansvar och visa vägen.

Välkommen att kontakta oss redan idag.

 

Effektiv fönsterputs till bra pris